Новини

10
серпня
2015
ТриМоб

1 Гігабайт 3G Інтернету лише за 20 гривень

В рамках проведення акції з дистриб’юторами та з метою вивчення попиту споживачів послуги доступу до мережі Інтернет на послуги рухомого (мобільного) зв’язку ТОВ «ТриМоб», компанією впроваджено новий тарифний план «Інтернет XS» та засіб для замовлення та попередньої оплати послуг «Картка попередньо оплаченої послуги об’ємом 1 Гб», що надають абонентам можливість отримувати 1 Гб інтернет трафіку за ціною 20 гривень. 

Детальну інформацію про тарифний план «Інтернет XS» можна отримати за посиланням. Умови користування  «Карткою попередньо оплаченої послуги об’ємом 1 Гб» можна дізнатися тут.

Згідно умов проведення акції, на даний час, придбати стартовий пакет з тарифним планом «Інтернет XS» та скористатися послугами, що надаються у разі активації «Картки попередньо оплаченої послуги об’ємом 1 Гб» можуть абоненти ПАТ «Укртелеком», які звернуться до центрів обслуговування абонентів ПАТ «Укртелеком».

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до Контакт-центру за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв'язку ТОВ «ТриМоб») або 0800 50 1188 (безкоштовно в межах України з номерів операторів України).

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер